Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2012, 19:45
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Majk Spirit má taktiež vlastné tričká

MÓDA
Uložiť Uložené

Pomerne dosť rozrastená fanbase Majka Spirita musí asi zažívať predčasné Vianoce, kedže sa len pred pár minútami dostali na internet tričká z limitovanej edície "Som aký som".

Majk Spirit má taktiež vlastné tričká

Pomerne dosť rozrastená fanbase Majka Spirita musí asi zažívať predčasné Vianoce, keďže sa len pred pár minútami dostali na internet tričká z limitovanej edície "Som aký som". Jednoduché biele tričko s prepracovaným dizajnom červeného ruženca, ktorý si v poslednej dobe Majk aj väčšina jeho fanúšikov obľúbila, dopĺňa jeho podpis aj s mottom tejto kolekcie. Ako som už spomenul, ide o limitovanú kolekciu v počte symbolických 1984 kusov, ktoré určite zmiznú z predaja skôr, než sa dostanú von tričká od Kanyeho G.O.O.D. Music. S dostupnosťou tiež určite nebude žiadny problém, keďže si ho môžete objednať rovno na stránke majkspirit.sk za 17,50€ + 4€ poštovné. Ak ste náhodou z Českej republiky a taktiež bažíte po tomto tričku, nemusíte zúfať. Michal Dušička vás má taktiež rád a poštovné do Česka stanovil na 6€.

Majk Spirit má taktiež vlastné tričká
Späť
Zdieľať
Diskusia